Sport Without Borders

АСАМБЛЕЯ НА СПОРТА 2013

There are no translations available.

Фондация „Спорт без граници“ организира Асамблея на Спорта – част от VIII Фестивал на Българското образование, която ще се проведе от 25-27 aприл 2013г. пред „Националния Дворец на Културата“.


За трета по ред година Фондация „Спорт без Граници“ си партнира със сдружение „Професионален форум за образованието”, като събираме образователните институции със спортните организации под мотото „Партньорство в образованието!“. Тази година “VIII Фестивал на Българското Образование” ще се проведе на 25, 26 и 27 Април 2013г. пред НДК. В рамките на три дни ще бъдат организирани различни игри с награди и демонстрации, които по атрактивен начин ще представят различните видове спорт. Предвидени са 2 кръгли маси за обсъждане на концепцията и приоритетите на оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ за новия програмен период (2014 - 2020) и „Избор на спорт за всеки ученик – мисия на партньорството между училищата и спортните клубове”.
С
ъбитието ще представи пред обществото дейността на повече от 70 национални спортни организации, образователни и културни институции.
Ка
то официални гости са поканени министъра на образованието младежта и науката, министъра на физическото възпитание и спорта, кмета на столицата г-жа Йорданка Фандъкова и голяма част от спортния и обществен елит на страната.